Over ons

Over ons

Ons bedrijf

Christel Gieling
Christel Gieling
Directeur

GolfeninGelderland.nl is onderdeel van Recreatief.nl BV. Ons team biedt al meer dan 25 jaar met passie de leukste weekendjes weg aan. Met deze passie en een bak aan ervaring zijn we sinds een paar jaar ook actief op de golfmarkt met de mooiste golfarrangementen. Sindsdien verzorgen wij duizenden golfers van een fantastische ervaring!

Inmiddels zijn we met meer dan 40 golfarrangementen de grootste golfaanbieder van Gelderland voor golfuitjes met overnachting in Gelderland! Zoekt u een golfvakantie in de Graafschap, wilt u golfen in rondom Montferland of wilt u toch liever golfen in de Achterhoek? Met ons diverse aanbod in Gelderland, is er voor ieder wat wils!

Waarom boekt u een golfarrangement bij GolfeninGelderland.nl?

• Wij maken het u gemakkelijk! We reserveren het hotel, restaurant en natuurlijk de starttijden bij de golfbaan.
• Het grootste aanbod voor golfarrangementen in Gelderland.
• Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar op 088-5405830.
• U betaalt direct aan de hotels (-en golfbanen), daarom kunt u de meeste gevallen bij aankomst in het hotel betalen! Vraag per arrangement naar de betalingsvoorwaarden.
• Doordat u direct aan de hotels (-en golfbanen) betaalt, betaalt u altijd de laagste prijs!

Door de persoonlijke service die we u bieden per telefoon en email, kunnen we rekening houden met speciale voorkeuren en wensen. Natuurlijk kunnen we ook een offerte op maat voor u opstellen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Met sportieve groet,
Christel, Suzan, Jet, Carine en Sjors - Team GolfeninGelderland.nl
088-5405830

>